2015. május 10., vasárnap

Nikon D3200 DSLR fényképezőgép - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Eladom Nikon D3200-as hibátlan és újszerű állapotban lévő fényképezőgépemet!
A legjobb választás azoknak, akik most ismerkednek a DSLR-ek világával. Egy új világot nyit meg számunkra a kompakt gépek után és bármely tükörreflexes gép mellett megállja a helyét.
Egy nagyobb teljesítményű fullframe gépre való váltás miatt kerül eladásra. Most lesz nem sokára másfél éves a fényképező és mindvégig szakértő kezekben volt. Egyetlen karcolás, sérülés sincs rajta, tökéletes állapotban van! Csak én használtam, így garantáltan nem volt leejtve vagy nekiütve bárminek, esőtől végig védve volt.
Bizony nem hazudtam, amikor azt mondtam, hogy bármely DSLR gép mellett megállja a helyét. Egy 24 megapixeles, full-HD videóra képes, 3. 0” LCD kijelzővel rendelkező, magyar menüs fényképezőgépről van szó.
Tartozékai: akku, töltő, nyakpánt, vázsapka, szemkagyló, adatkábel, magyar nyelvű használati utasítás (+minden papírja megvan, blokkal együtt).  
Részletek:
A 24, 2 megapixeles CMOS-érzékelővel és a Nikon nagy teljesítményű EXPEED 3 képfeldolgozó rendszerével felszerelt SLR gép kiváló fényképeket és FULL HD videókat készít. Hála a dioptriakorrekció funkciónak immár a szemüveg sem jelent többé problémát.
A Nikon Útmutató módjával még a kezdet sem nehéz: néhány egyszerű lépésben rávezeti Önt a remek felvételek készítésének titkára. Mintaképek és jól érthető utasítások garantálják, hogy Ön is elkészíthesse azokat a remek fényképeket és videókat, amelyekre mindig is vágyott.
A D3200 fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy megörökítse az élet részleteit; mi több, felvételeit a fényképezőgépről közvetlenül elküldheti egy intelligens eszközre, így fényképeit és videóit azonnal meg is oszthatja barátaival, ismerőseivel.
 
Műszaki adatok
 
Objektív rögzítése
Nikon F-bajonett (AF-csatlakozókkal)
Tényleges pixelszám
24, 2 millió
Képérzékelő
23, 2 x 15, 4 mm-es CMOS-érzékelő
Teljes pixelszám
24, 7 millió
Porosodáscsökkentő rendszer
Képérzékelő tisztítása, porszemcse-eltávolítás
Képméret (képpontban)
6016 x 4000 (Nagy), 4512 x 3000 (Közepes), 3008 x 2000 (Kicsi)
Adattárolás - fájlformátum
NEF (RAW): 12 bites tömörített JPEG: A JPEG-alapszabvánnyal kompatibilis; tömörítési beállítások és arányok: finom (kb. 1 : 4), normál (kb. 1: 8), alap (kb. 1: 16) tömörített NEF (RAW) + JPEG: egyazon kép NEF (RAW) és JPEG formátumban is rögzítésre kerül
Picture Control rendszer
Választható beállítások: általános, semleges, élénk, monokróm, portré, tájkép. A kiválasztott Picture Control beállítás módosítható
Adattárolás - adathordozó
SD (Secure Digital) és UHS-I kompatibilis SDHC-/SDXC-memóriakártyák
Kereső
Fix betekintési távolságú, pentatükrös, tükörreflexes kereső
Képfedés
Kb. 95% (vízszintesen és függőlegesen)
Dioptriakorrekció
– 1. 7 – +0. 5 m-1
Kompatibilis objektívek
Az automatikus élességállítás használható AF-S és AF-I objektívekkel. Az automatikus élességállítás nem használható más G és D típusú objektívekkel, AF objektívekkel (az IX NIKKOR és F3AF objektívek nem támogatottak), valamint az AI-P objektívekkel. Nem-CPU objektív használható M módban, de a fényképezőgép fénymérő rendszere nem működik. Az elektronikus távolságmérő f/5, 6 vagy annál kisebb maximális tényleges rekeszértékű objektív esetén használható.
Záridő
1/4000– 30 mp, 1/3 Fé lépésekben; hosszú expozíció, időzített (külön megvásárolható ML-L3 távvezérlő szükséges)
Kioldási mód
Egyképes, sorozatfelvétel, önkioldó, késleltetett távkioldás, gyorsreagálású távkioldás, halk kioldás
Önkioldó
2 mp, 5 mp, 10 mp, 20 mp; 1– 9 expozíció
Expozíciómérés
TTL fénymérési rendszer a 420 képpontos RGB-érzékelő használatával
Mérési mód
Mátrixmérés: 3D színes mátrixmérés II (G és D típusú objektívekkel); színes mátrixmérés II (más CPU objektívekkel) Középre súlyozott fénymérés: A mérés során 75%-os súlyt kap a kép 8 mm átmérőjű középpontja Célpont-fénymérés: 3, 5 mm átmérőjű körben mér (a teljes kép 2, 5%-a), amelynek közepe a kiválasztott élességpontra esik
Mód
Automatikus módok (automatikus, vaku nélküli automatikus); motívumprogram módok (portré, tájkép, gyermek, sport, makró, éjszakai portré), programozott automatikus rugalmas programmal (P), záridő-előválasztásos automatikus (S); rekesz-előválasztásos automatikus (A); kézi (M)
Expozíciókompenzáció
– 5 és +5 Fé között 1/3 Fé lépésekben
Expozíció rögzítése
Az AE-L/AF-L gomb lenyomásával rögzíthető a mért fényérték
ISO érzékenység
ISO 100– 6400 (ISO boost 12 800)
Érzékelési tartomány
-1 – +19 Fé (ISO 100, 20°C)
Objektívmotor
Automatikus élességállítás (AF): egyszeri motoros AF (AF-S), folyamatos motoros AF (AF-C); automatikus AF-S/AF-C választás (AF-A); a prediktív élességkövetés automatikusan aktiválódik a téma helyzetétől függően Kézi élességállítás (MF): az elektronikus távolságmérő használható
Élességpontok
11 élességpont közül választható
AF mező mód
Egypontos AF, dinamikus AF mező, automatikus AF mező, 3D követés (11 ponttal)
Beépített vaku
Automatikus, portré, gyermek, makró vagy éjszakai portré módban: automatikus vakuzás automatikus felnyílással; P, S, A, M: kézi felnyitás a vaku kioldógombjával
Vakuvezérlés
TTL: 420 képpontos RGB-érzékelőt használó i-TTL vakuvezérlés használható a beépített vakuval, valamint az alábbi vakukkal: SB-910, SB-900, SB-800, SB-700, SB-600 és SB-400. Kiegyenlített i-TTL derítővakuzás digitális tükörreflexes fényképezőgéphez mátrixméréssel és középre súlyozott fényméréssel, normál i-TTL derítővakuzás digitális tükörreflexes fényképezőgéphez célpont-fényméréssel használható
Vaku mód
Automatikus, automatikus vörösszemhatás-csökkentéssel, automatikus hosszú záridejű vakuszinkronnal, automatikus hosszú záridejű vakuszinkron vörösszemhatás-csökkentéssel, derítő vakuzás, vörösszemhatás-csökkentés, hosszú záridejű vakuszinkron, hosszú záridejű vakuszinkron vörösszemhatás-csökkentéssel, hosszú záridejű vakuszinkron a hátsó redőnyre, vakuszinkron a hátsó redőnyre, ki (Aktív D-Lighting)
Vakukompenzáció
– 3 és +1 Fé között 1/3 Fé lépésekben
Vakupapucs
ISO 518 vakupapucs szinkron- és adatcsatlakozókkal és biztonsági retesszel
Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszer
SB-910, SB-900, SB-800, SB-700 fővaku és SB-600 vagy SB-R200 segédvakuk, illetve SU-800 vezérlő használata esetén támogatja a Fejlett vezeték nélküli megvilágítást; minden CLS-kompatibilis vakuegység használata esetén támogatja a vaku színinformációk közlése funkciót
Fehéregyensúly
Automatikus, izzólámpa, fénycső (7 típus), közvetlen napfény, vaku, felhős, árnyék, felhasználói; a felhasználói kivételével mindegyik beállítás finomhangolható.
Élő nézet – AF mező mód
Arc-prioritásos AF, széles mezős AF, normál mezős AF, témakövető AF (AF segédfény)
Élő nézet – automatikus élességállítás
Kontrasztérzékelő AF a kép bármely területén (a fényképezőgép automatikusan választja ki az élességállítás pontját, ha az arc-prioritásos AF vagy a témakövető AF van kiválasztva)
Videó – képméret (képpontban) és képkockasebesség
1920 x 1080, 30p (progresszív)/25p/24p, (finom)magas/normál 1280 x 720, 60p/50p, magas/normál 640 x 424, 30p/25p, (finom)magas/normál Ha az NTSC opció van kiválasztva videó módban, akkor a képkocka sebesség 30p (tényleges érték 29, 97 kép/mp), illetve 60p (tényleges érték 59, 94 kép/mp) lehet. Ha a PAL opció van kiválasztva videó módban, akkor a képkocka sebesség 25p és 50p lehet. Ha a 24p opció van kiválasztva, akkor a tényleges képkocka sebesség 23, 976 kép/mp.
Videó - fájlformátum
MOV
Videó – videotömörítés
H. 264/MPEG-4 Advanced Video Coding
Videó – hangrögzítési formátum
Lineáris PCM
Videó – hangrögzítő eszköz
Beépített monó vagy külső sztereó mikrofon; az érzékenység beállítható
Videó - ISO érzékenység
ISO 200– 6400; az érzékenység körülbelül 1 Fé értékkel ISO 6400 fölé növelhető (ISO 12 800 egyenérték)
Monitor
7, 5 cm-es, kb. 921 ezer képpontos (VGA) TFT LCD-monitor 160 fokos megtekintési szöggel, kb. 100 százalékos képfedéssel és fényerő-beállítási lehetőséggel
Visszajátszás
Teljes képes, kisképes (egyszerre 4, 9 vagy 72 kiskép, illetve naptár mód) visszajátszás zoom, videó visszajátszása, fénykép és/vagy videó diavetítés, hisztogramkijelzés, csúcsfények kijelzése, automatikus képelforgatás, megjegyzés (max. 36 karakter)
Fényképezőgépen belüli retusálási funkciók
D-Lighting, vörösszemhatás-korrekció, kivágás, monokróm, színegyensúly, képátfedés, átméretezés, RAW-feldolgozás (D-Lighting használható), szűrőeffektusok (skylight, meleg szűrő, vörös/zöld/kék erősítőeffektus, csillagfény, lágy), miniatűr hatás, gyors retusálás, kiegyenesítés, torzításvezérlés, halszemoptika, perspektíva korrekció, vonalrajz, színes vázlat, kiválasztott szín, összehasonlítás, videoszerkesztés (kezdőpont/végpont kiválasztása, kiválasztott képkocka mentése)
Támogatott nyelvek
Magyar, arab, kínai (egyszerűsített és hagyományos), cseh, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, hindi, indonéz, olasz, japán, koreai, norvég, lengyel, portugál (európai és brazil), román, orosz, spanyol, svéd, thai, török, ukrán
Akkumulátor
Egy EN-EL14 lítium-ion akkumulátor (kb. 680kép egy töltéssel)
Méretek (Sz x Ma x Mé)
Kb. 125 x 96 x 76, 5 mm
Tömeg
Kb. 505 g (akkumulátorral, memóriakártyával, vázsapka nélkül), kb. 455 g (csak a fényképezőgép-váz)



Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Az aukció vége: 2015-05-20 02:47
. Nikon D3200 DSLR fényképezőgép - Jelenlegi ára: 70 000 Ft